Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

» в събота ще е горещо през ден€, но идва захлаждане


12 август 2017 10:58   1197 прочита

—нимка: јз, репортерът
—нимка: јз, репортерът


—нимка: јз, репортерът

¬ечерта се очаква студен фронт от запад, възможни са значителни валежи и градушки


¬ събота през ден€ отново ще е слънчево и горещо. ћаксималните температури ще са между 34° и 39°.

«а ц€лата страна е в сила оранжев код за високи температури.

¬ планините ще бъде предимно слънчево. —лед об€д над масивите от «ападна Ѕългари€ ще се развива предимно купеста облачност и на отделни места ще превали. ўе духа слаб до умерен южен в€тър. ћаксималната температура на височина 1200 м - около 28 градуса, на 2000 м - около 20 градуса.

ѕо „ерноморието ще бъде слънчево. ўе духа до умерен в€тър от изток. ћаксималните температури на въздуха ще са до 30-32 градуса. “емпературата на морската вода е 25-28 градуса. ¬ълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

¬ечерта в западните райони ще се развива купесто-дъждовна облачност, в€търът там ще се ориентира от северозапад и с него ще започне да нахлува хладен въздух. ѕрез нощта срещу недел€, на места в западната половина от страната ще се разви€т гръмотевични бури.

¬ъзможни са значителни валежи и градушки.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: температури  захлаждане  облачност ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.