Начало

Последни новини

Най-четено

Интернет форумът на Струма навърши една година!

birthday-cakeЗа нас е особена радост да съобщим, че измина една година от създаването на Струма Онлайн! Чувстваме се приятно изненадани, че въпреки обстановката в страната и по света, все пак форумът ни успя да събере на едно място над 80 хиляди читатели! Освен тях продължават да се присъединяват и нови - около 4 хиляди всеки месец. Донякъде това ни дава и известна доза увереност да погледнем напред в бъдещето.

Разбира се, не забравяме, че по същество всеки форум е място, където се обсъждат важните проблеми от деня. До момента вие, читателите, сте изказали над 75 хиляди свои мнения. Две трети от вас посещават сайта повече от веднъж дневно, за да следят развитието на дискусиите.

За тези от вас, които обичат цифрите, търсачката Гуугъл може да сподели още. Според проучванията им, посещенията през годината са били общо 3 милиона. За същото време публикациите на сайта са били прочетени над 18 милиона пъти.

Казват, че споделената радост е двойна радост. Надяваме се, че изминалите 12 месеца са били също толкова вълнуващи за вас, колкото и за нас. С нетърпение поглеждаме напред - дано втората година да е още по-вълнуваща!


Екипът на struma.com
 

Равносметка за изминалата 2009-та

РавносметкаУважаеми читатели на "Струма в Интернет",

2009-та година е към своя край. За нас тя беше изпълнена с много ентусиазъм - бяхме изправени пред предизвикателството да подобрим присъствието на вестника в Интернет пространството. Обсъждахме велики идеи, спорихме, възлагахме големи надежди. Разбира се, както обикновено се случва в живота, част от тези надежди се оправдаха, други се сринаха с гръм и трясък.

В крайна сметка се радваме, че постигнахме едно - успяхме да създадем среда, в която всеки може да изкаже мнението си по важни обществени въпроси. И да бъде чут. Още повече се радваме, че вие, читателите, се възползвахте напълно от тази възможност и проведохте толкова много дискусии.

Но наближава време за равносметка. Чувстваме, че една особено важна дискусия липсва - тази за самия уеб сайт. Всички знаем - твърде много ентусиазъм често не води до нищо. Преди да навлезем в новата година с 'грандиозни' планове решихме да ви попитаме за вашите спомени и преживявания на сайта досега. Какво означава той за вас? Ще се радваме да чуем всичко - и доброто, и лошото. Може би някой от услугите му не са работили според очакванията ви или пък са ви твърде неудобни за употреба. Може би имате забележки към форматирането на страниците, изпитвате трудности при откриването на статии, или пък при четене. Или имате мнение за начина на коментиране, за езика, за воденето на дискусии, за темите, и т.н. Разбира се, дълбоко в себе си се надяваме, че поне някой от вас са успели да открият тук нещо съществено за тях самите. И че ще желаят да споделят как се е случило!

Тук можете да публикувате всичко - вашите спомени, мисли, мнения, идеи, предложения и препоръки или, ако предпочитате, тук можете да го направите лично.

С най-сърдечни пожелания за новата година,
Екипът на struma.com
 

Добре дошли в блога!

 
Уважаеми читатели,

Добре дошли в блога на Струма. Тук ще намерите полезна информация за сайта, за неговата философия, функциониране и бъдещи насоки на развитие. Предназначението на блога е да поддържа обратна връзка с вас, да ви представя важни новини за самия сайт и да отговаря на вашите въпроси.

Считаме по-нататъшното развитие на сайта за важен процес и разчитаме на вашите мнения и обосновани предложения, които биха били полезни при взимането на решения за промяна и развитие.

Ако имате въпроси, прочетете отговорите на често задавани въпроси

Може да напишете идея или предложение

За връзка с нас, използвайте формата за контакт

 

Писане на кирилица без да имате инсталиран софтуер

Добавена е нова функция за всички, които нямат инсталирана кирилица на компютъра си. Чрез нея може да пишете коментари на кирилица в БДС или фонетичен режим директно от сайта. Поради наличието на тази функция, правилата за публикуване на коментари са променени и повече няма да се допускат коментари на латиница.

Как да пишете коментари на кирилица прочетете тук

За инсталиране на кирилица на компютъра посетете тази страница

За други въпроси, прочетете отговорите на често задавани въпроси

 

Проследяване на коментари

Може да следите отговорите на публикуван от Вас коментар чрез публичния си профил. Това може да Ви спести време при търсене на статиите, в които имате коментар и да улесни прегледа на следващите коментари след Вашия.

По-подробна информация за това може да прочетете тук

За други въпроси, прочетете отговорите на често задавани въпроси

За връзка с нас, използвайте формата за контакт

 

Анкета
Четете ли спортните новини на сайта?
 
Реклама
Посетители
В момента има 11 посетители в сайта