Новините на югозападна България
От чистачка до милионерка! Подробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: Ето го полицаят... Красавица! Мъжете въздишат по Гришовата Никол 18-годишната Алисия Шмит е провъзгласена за най-секси спортистката на света
   РегистрацияЗабравена парола

Шефът на кооперация “Братски труд” Л. Лазаров с трети мандат


26 март 2011 00:06  2 коментара   10160 прочита

Л. Лазаров
Л. Лазаров


Л. Лазаров

Любомир Лазаров за трети пореден път получи председателски функции да оглавява управителния съвет на ПК “Братски труд” в Кресна. Това стана на общо отчетно-изборно събрание с участие на 87 от избрани на предварителни селищни и квартални събрания 107 делегати от Кресна, Горна Брезница, Стара Кресна, Ощава, Сливница и Долна Градешница. Управителният съвет бе утвърден на петима души и в него влязоха още Лиляна Николова, работеща в кооперативната хлебопекарна, магазинерките Снежана Влахова и Роза Димитрова, и счетоводителят Георги Костов. Избран бе и контролен съвет, в който председател с трети мандат стана Славе Сандански, той ще бъде подпомаган от Златка Димитрова и Йорданка Янакиева.

Кооперацията ще бъде представена на общото събрание на ОКС в Благоевград от пет делегати. Членовете й се увеличиха още с 5 души и вече са 360, като впечатлява фактът, че 64 от тях са на възраст под 35 години. Дейността на кооперацията през миналата година отчете председателят Любомир Лазаров. Въпреки стагнацията от кризата, конкуренцията и други проблеми, се отчита стокооборот от 1 349 000 лева, който е повече с 40 000 лева спрямо по-миналата година. Кооперацията обслужва чрез 13 обекта 7 населени места, някои от които отдалечени в планински райони, където обслужването е свързано с много разходи.

Делегатите приеха и насоки за бъдещото развитие на търговските дейности, като една от първите задачи е вкарването на два магазина във верига “КООП”.

Още за: Л. Лазаров  мандат  ПК "Братски труд" Още от: Бизнес

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


2 коментара

28 март 2011 16:13 | Цецо Сандански
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Честито! Жив и здрав!


28 март 2011 16:18 | ЗОРО
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Тих, мълчелив крадец-от класа, заобиколен от зомбита.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.