Новините на югозападна България
Провокативната снимка на Ирина Шейк, която разтресе интернет (СНИМКА) Една трогателна история! За първи път срещнах любовта на живота си на погребението му.... Направете си домашен лек за балансиране на черния дроб и жлъчния мехур
   РегистрацияЗабравена парола

Най-младият ваятел на женска красота в Благоевград, д-р Цв. Балабанов, откри нов кабинет в клиниката си за естетични процедури


16 декември 2016 15:56   22658 прочита

Д-р Балабанов (вдясно)
Д-р Балабанов (вдясно)


Д-р Балабанов (вдясно)

Балабанов внесе уникален уред -последен писък в света на медицинската естетика


Д-р Цв. Балабанов е собственик на клиника за естетични процедури в Благоевград и вече 3 години клиниката му набира популярност, заради непрекъснатия стремеж на д-р Балабанов да се усъвършенства и работи с най-модерните в света апарати за естетични корекции. С вълшебните си ръце д-р Балабанов прави чудеса, а многобройните му клиентки, не спират да сипят хвалебствия за уменията му. Само преди дни той направи поредното разширение на клиниката си, снабдявайки я с изключително модерен апарат за красота и откривайки нов кабинет.

Д-р Балабанов разбрахме, че отваряте нов кабинет във Вашия център в гр. Благоевград. Какъв е новият ви кабинет?

- Миналата седмица отворихме официално кабинета. Той ще бъде единствено за разкрасителни процедури. Разполагаме с най – модерната технология в света на медицинската естетика. Целта ни е продуктът, който предлагаме да бъде съвършен, възможно най-новото и модерното. Искам да затворим кръга – да предлагаме абсолютно всичко в света на медицинската естетика – от инвазивни процедури с дермални филъри до резултатни неинвазивни процедури непознавани досега!

Чух, че в новия кабинет квалифициран персонал ще лекува белези, бръчки дори и стрии по неинвазивен начин?

- Да. Вече сме оборудвани с най-новата апаратура в тази област, която се характеризира с минимални ограничения за провеждането й и с най-малкия възстановителен период в индустрията.

Вие сте един от малкото лекари, които се занимават с инжекционни техники, а сега взимате и неинвазивен апарат. Защо се спряхте именно на този апарат?

- Защото апарата е от друго ниво. Първата пациентка, която третирахме с апарата беше с белези от акне. На следващата седмица ми звънна и беше щастлива. Попита дали вече съм взел апарата, защото само след 1 процедура белезите й са изчезнали до 60 процента, което наистина е учудващ резултат, а и преди това не бях виждал нещо подобно, но благодарение на Venus Viva, всичко това вече е възможно.

Колко дълбоко в кожата се въздейства?

- Апаратът въвежда електрически импулси в кожата на дълбочина 0. 5 мм. Това позволява да достигнем до дълбоките слоеве, където въздействаме процесите на колаген и еластин и регенерация на кожата отвътре навън т. е. премахваме отгоре старата кожа и образуваме нова. Това е единствения радиочестотен апарат, който работи на такава дълбочина. След 28 до 32 дни се синтезират нови влакна и тогава резултата е най – забележим

Звучи, като болезнена процедура?

- Не е болезнена. Усеща се леко затопляне и боцкане. При по-чувствителни пациенти можем да поставим упойка под вид на крем за максимален комфорт. Процедурата е безболезнена благодарение на иновативната технология на бавно проникване на импулса, което намалява болката значително.

При какво е най – ефективна терапията?

- Терапията с Venus Viva е най-ефективна при белези от акне, следоперативни или травматични белези, бръчки, стягане на кожата и не на последно място стрии. Това всъщност е единствения апарат, който може да премахва стрии.

Може ли да се използва и за подмладяващи терапии?

- Да, разбира се. С него могат да се правят процедури за ремоделиране и рисърфейсинг на лицето. Третират се финни, средни и дълбоки бръчки.

Има ли други подобни апарати. Какво отличава Venus Viva?

- За мен, като лекар най-голямото предимство на Венус Вива е, че той е единственият апарат, който притежава скенер за контролиране на импулса. Това ми дава свободата да избирам на каква дълбочина да проникне импулсът, в зависимост от проблема, който третираме – белези, бръчки, стрии и т. н.

Друго предимство на апарата е, че притежава и накрайник за мултиполярна радиочестота, комбинирана с електромагнитно поле. Дава мигновенни лифтиращи резултати с дълготраен ефект и без никакви следи, за разлика от повечето монополярни апарати, като Ексилис, които не дават толкова добри резултати.

И последно. Има ли противопоказания за процедурата?

- Противопоказанията са стандартни. Не се препоръчва при Рак на кожата, бременност, кърмене, а при лечение на белези от акне има и ограничения при активно протичащо акне.

Разговаря П. Кирилова

Още за: Цв. Балабанов  откриване  кабинет  процедури Още от: Бизнес

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатРеклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.