Ќовините на югозападна Ѕългари€
«а да сте красиви: “–» съставки в кафето си и ще започнете... 18-годишната јлиси€ Ўмит е провъзгласена за най-секси спортистката на света © Guliver / GettyEма —тоун сключи модна сделка на стойност 10 млн. долара
   –егистрац舫абравена парола

ћногомилионни инвестиции в –азлог! »збират фирмите, които ще ще стро€т спортен комплекс за 24 млн. лв.


29 ноември 2016 10:01  10 коментара   18070 прочита√рандиозен ремонт в комплекс " атарино" прави благоевградски€т бизнесмен »в. „апов


¬ рамките на 5 години в –азлог тр€бва да бъде построен модерен спортен комплекс на стойност 24 млн. лв. Ќа 12 декември от 14.00 часа в общината ще бъдат отворени офертите на фирмите, които имат интерес да инвестират в комплекса.

ѕроцедурата е открита и се състои в предостав€не на концеси€ за строителство с предмет „ѕроектиране, изграждане и експлоатаци€ на „—портен комплекс”.  онцеси€та е за период от 35 години. ћодерното съоръжение ще е в местността Ѕайова борика край града, разположено на площ от почти 103 декара.

¬ плана за застро€ване се предвижда изграждане на тренировъчни игрища за футбол, баскетбол, волейбол, тенис на корт, плувен басейн, стадион и други спортни обекти. —лед избора на изпълнител следва одобрение от общински€ съвет и подписване на договор, в който ще се заложат параметрите на концесионната такса, ко€то ще дължи на общината съответното дружество.

—поред услови€та обектът не може да се отдава под наем, както и да се прехвърл€т правата и задължени€та на трети лица. “ова може да стане само с изричното съгласие на ќбщински€ съвет в –азлог. ќт месец бизнесменът »в. „апов от Ѕлагоевград инвестира милиони в превръщането на занемарени€ комплекс " атарино" в истинско туристическо бижу, невиждано на територи€та на областта.

–емонтите са в разгара си, комплексът, обновен, ще отвори врати в началото на л€тото. “ака тази година се забел€зва оживление в бизнеса на –азлог, които се превръща в примамлива туристическа дестинаци€.

ћарти  ирилов

ќще за: комплекс  –азлог  фирми  оферти ќще от: Ѕизнес

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


10 коментара

29 ноември 2016 11:12 | ћ
ќценка:
-4
 (
8
 гласа)

 ъде е —андански смешен кмет да види какво прав€т хората а той глупака вместо да прави спортна зала щ€л да прави паркинг за репатриране на автомобили и то в най хубавото м€сто на града.


29 ноември 2016 11:23 | ƒќ ћ
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

Ќе се €досвай, това дето го пише за –азлог е само за олигарсите около кметчето √ерчев. ќбикновени€ народец ще продължи да си тъне в мизери€.


29 ноември 2016 11:27 | ???
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

јма то€ спортен комплекс не беше ли предвиден за с. Ѕан€? »ли в селото вече не останаха общински терени, а сичко е опльоскано и раздадено от татарецо и сега от то€ кмет на свои хора.


29 ноември 2016 14:21 | ƒ∆”ћјЋ»я
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

ћного по-разумно е 24 млн. да се инвестират за производствени мощности с цел разкриване на работни места и поминък на катастрофално намал€ващото българско население в региона.
—лед 35 години там ще бъде ÷иганистан и комплексите ще служат за снимане на филми на ужасите.


29 ноември 2016 14:31 |  у
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

—лед строежо, първио мач дето ке се изигра ке е –≈«јЌя÷» —»–»я срещу –≈«јЌя÷»“≈ ј‘√јЌ»—“јЌ!!!!!


29 ноември 2016 18:22 | √≈–Ѕ
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

„апов тапицира старите фотиоли и смен€ мокета това е многомилионната инвестици€ в хотел  атарино колкото до комплекса наи-добрата оферта е на ƒел€н ѕеевски с н€колко под изпълнители при€тели на “атарски и √ерчев


30 ноември 2016 09:31 | —троител
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

“о е €сно кой ще спечели тази поръчка. ќтново ще се облажат приближените до √еро и “атарски. » какво ще спечел€т обикновените, докарани до прос€шка то€га жители на –азлог? ¬сичко, което прави общината е за и в интерес на мутрите.


1 декември 2016 11:57 | Razlogenin
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ќти драги саграждане февете кат недоонодена невеста. беее. та ние с безотговорноста си за житието и битието за деца и фнуци си траеъе да си ве онода любен вече не години ми и наследниците му. младото поколение336279 ибре офци


1 декември 2016 13:00 | Razlogenin
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ј па стјдионе ф село годлево видно от табелата пред него чини неколко милиона. нашиа пирин си го ползваме за тренирофки. проблемо е оти тревата соката от селото не им е блага та оди з€н. е бреее, а с тиа пари имаше кеее нафред селата да имаше игрища за децата


1 декември 2016 13:03 | Razlogenin
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

÷иганската маала е по голема от годлево. ама за них има само кога дойе време да ги употребаа
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.