Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

»мотни врътки! Ћюбо Ќейков продава къща в Ѕанско за 1 млн. заради комшии от ѕетрич, печели 500 бона


22 септември 2017 12:59  4 коментара   43665 прочитаћастити€т актьор и продуцент Ћюбо Ќейков е об€вил за продажба луксозни€ си палат край Ѕанско на цена от 950 000 лева, научи HotArena. ’итри€т Ќейков решил да се възползва от събуждането на пазара за имоти и да осребри инвестици€та си – навремето строежът заедно с парцела му стрували само 400 бона и актьорът сега се облизвал да гушне половин милион чиста печалба.

«а продажбата имало и друга причина – Ќейков хич не се понас€л със съседите си – двойка парвенюта от ѕетрич, които посто€нно вдигали шумни купони с алкохол и дрога. Ќа всичко отгоре заривали ц€лата околност с отпадъците си, а всеки опит на Ћюбо да поговори с комшиите като човек, удр€л на камък. “ака бивши€т подчинен на —лави “рифонов см€тал да удари с един куршум два заека – хем да се отърве от досадниците, хем да попълни солидно бездруго тлъстата си банкова сметка.

Ќай-скъпоплатени€т комик в Ѕългари€ от години инвестира доходите си като продуцент на „ омиците” и „—толичани в повече” в недвижими имоти. Ўоуменът с бизнес нюх на изпечен брокер притежава къща с обширен двор в центъра на —офи€, където живее със съпругата си √инка и дъщеричката си. ‘амили€та му има още два апетитни имота на пъпа на столицата. “€х комикът дава под наем за далеч не смешна цена. —ложената на тезг€ха луксозна зимна вила край Ѕанско, ко€то си купи в кра€ на 2012 г., се намира в тузарски€ комплекс „ атарино”, където имоти имат и куп политици. Ѕаровското кътче за отдих Ќейков обаче посещава не повече от 5-6 пъти годишно, пише "“аблоид".

Ћюбо притежава и два луксозни апартамент в —лънчев бр€г, които ц€ло л€то му нос€т приходи от настан€ващите се там чужденци. —поред колегите му Ќейков вече спокойно можел да се пенсионира и да зареже напрегнатата работа в телевизи€та. ѕриходите от рентиерство щели да му стигат да си прежив€ва преспокойно. ќт години е известно, че Ќейков е сред най-богатите актьори и вече е уредил бъдещето си и това на дъщер€ си јнна. ¬ъпреки крупните покупки на имоти, в сметката му имало поне 5 милиона лева, издават запознати. ѕарите на актьора идвали и от хонорари за участи€, и от продуцентската му компани€ „ƒрийм тийм“, в ко€то той е съсобственик заедно с ≈втим ћилошев, а вече и от имотни врътки.

¬. »ванова

ќще за: Ћюбо Ќейков  продажба  палат ќще от: Ѕизнес

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

23 септември 2017 08:34 | ѕј–ј√–ј‘
ќценка:
14
 (
18
 гласа)

ƒ≈Ѕ»Ћ», ƒј Ѕ≈’“≈ ѕќ√Ћ≈ƒЌјЋ» ѕќЌ≈  Џƒ≈ —≈ Ќјћ»–ј " ј“ј–»Ќќ", ј Ќ≈ ƒј ѕ»Ў≈“≈ √Ћ”ѕќ—“»!!!


23 септември 2017 10:07 | да бе...
ќценка:
15
 (
15
 гласа)

ƒе е ямбол, де е —тамбул...
 атарино е в –азлог, ама карай...


25 септември 2017 18:29 | —ланинко Ўопаров
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

ƒа намали пръжките, оти холестероло ке го довърши!


29 септември 2017 14:55 | до струма.ком
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

≈еееее, спрете да се навирате по джобовете на хората, що за простащина... прословутата българска черта все да гледа в чини€та на други€ и да злобее... хитър бил, използвал бил... € се погледнете вие що за стока сте. —амо просташки злобни клюки и "новини" със съмнителна достоверност
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.